Easy-Pizza Formule

Overal een pizza bakken die smaakt zoals in een Italiaans restaurant? Dat kan nu met de PizzaBase Easy-Pizza Formule! Heel Easy...

Deze formule stelt ondernemers in staat om aan te sluiten bij de populaire pizzatrend, en hier ook een aanzienlijke omzet mee te behalen, zonder te hoeven investeren in een dure franchiseformule zoals bij bekende pizzaketens. Onze formule is eenvoudig van opzet, voordelig in aanschaf, neemt weinig ruimte in, levert een uitmuntende kwaliteit en is voor iedereen toegankelijk.

Zoals u hier kunt zien hebben wij het meeste werk voor de bereiding van een pizza al voor u gedaan... de bodem... Deze bodem leveren wij vers bij u aan. U hoeft deze alleen nog maar te beleggen en af te bakken in de speciale PizzaBase pizzaoven. Onze ovens hebben een capaciteit van 2 tot 12 pizza's per 3 minuten!

Uiteraard leveren wij alle producten tegen marktconforme prijzen, zodat u zeker kunt zijn van een goede winstmarge per pizza. Deze marges bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek, of tijdens een demonstratie bij u op locatie.

Ook kunt u als gebruiker van onze formule rekenen op ondersteuning in de vorm van flyers, menukaarten, vlaggen, advies en meer...

Heeft u 2 vierkante meter over? Grijp uw kans!

Heeft u liever een op maat gemaakt pizzaconcept? PizzBase Easy-Pizza Concepts denkt met u mee!

Laat ons u overtuigen van deze winstgevende formule.

Bel voor een demo bij u op locatie: 06 - 24 23 23 23, of vul ons contactformulier in.

naar contactpagina

Marcel Duchampplein 99, 3059 RD, Rotterdam Tel: 06 - 24 23 23 23 E-mail: info@pizzabase.nl Fax: 010- 78 532 78