Klanten aan het woord

 • Pim Kromhout, Vakantiepark Koningshof, Rijnsburg (ZH)

  "Sinds begin 2014 kopen wij onze pizzabodems en toebehoren in bij PizzaBase.

  Onze gasten zijn erg enthousiast over de pizza's.

  Het zijn goede bodems met een lekkere saus en kaas.

  Ideaal dat Pizzabase niet alleen bodems levert maar ook de toppings en overige materialen.
  Levering is op tijd en flexibel. Wij zijn tevreden over de samenwerken met Pizzabase!"

  www.koningshofholland.nl

 • Barney De Vries, Habana Beach, Den Haag / Kijkduin (ZH)

  "Na eerdere pizzabodems te hebben geprobeerd van verschillende leveranciers, kwam Pizzabase voorbij. Trok gelijk onze aandacht. Mooie bodem hand gemaakt. Afbak proces helemaal top. Echt een top pizzabodem. Zelf te belegen met wat je maar wil. Kwalitatief echt een pizza zoals het hoort.
  Sinds we de pizzabodems gebruiken van Pizzabase, is de verkoop afgelopen jaren alleen maar gestegen. En vele goede reacties van de gasten.
  Daarbij gezegd dat de samenwerken met Hans een fijne ervaring is. Korte lijntjes. Levering altijd in overleg waar je blij van word. Ik ben zeer tevreden met deze goede service. Ik raad ook de pizzetta aan van Pizzabase, een leuk lunchgerecht waar je al je creativiteit op kwijt kan.
  "

  www.habana.nl

 • Alexander Haage, Ardoer Camping en bungalowpark De Haeghehorst, Ermelo (GD)

  "Heel lang zocht ik naar een goed pizza-concept. Eerder had ik van Sligro de Al Capone pizzalijn geprobeerd. Dit waren compleet kant en klare bevroren pizza’s. Het smaakte nergens naar. In 2017 sprak ik met Hans van PizzaBase en heeft hij hier een pizza-demonstratie gegeven. Ik was meteen om. Ik heb nu twee pizza-ovens en het draait erg leuk en gasten waarderen onze pizza’s zeer. Er worden nu ook helemaal geen pizza’s meer vanuit het dorp bezorgd naar onze camping. Mensen kopen ze nu hier! Ik ben erg blij met onze samenwerking en ik zeg….. probeer het ook en vraag een demonstratie aan."

  www.haeghehorst.ardoer.com

 • Stijn Goos, Recreatiepark Camping Ponderosa, Ulicoten (NB)

  "Al sinds 2014 werken wij perfect samen met Hans Oosterveer van PizzaBase. Sinds de start van onze “pizza carrière” is PizzaBase onze leverancier. PizzaBase levert voornamelijk pizzabodems, pizzakaas, toppings enz..... Hier zijn we zeer tevreden over! Zelfs onze gasten op het park geven aan dat de bodems steeds beter worden. Dat merken we ook aan onze pizzaverkoop de laatste jaren. Deze blijft ieder jaar stijgen! Al met al een prima samenwerking tussen Recreatiepark Ponderosa en PizzaBase!"

  www.ponderosa.nl

 • Janus de Visser, Paviljoen Zomertijd Strand, 's-Gravenzande (ZH)

  "In januari 2015 kregen wij een mail van PizzaBase. Zij hadden een pizzaconcept wat interessant voor ons zou kunnen zijn. Nu had ik al eens wat pizza’s geprobeerd, maar dat allemaal zonder succes. Maar ik dacht, laat ze maar eens komen, baat het niet.... De week erna kwam Hans bij ons een demo geven en waren we meteen verkocht. Wij hebben toen een startpakket aangeschaft en zijn er mee gaan werken. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van. Onze pizzaverkoop en omzet stijgt jaarlijks flink! Ook verkopen we sinds twee jaar hun desserts en taarten welke ook rechtstreeks uit Italie worden geimporteerd. Ook dit zijn fantastische producten. Voor ons is PizzaBase een aanwinst gebleken, en beveel ik ze van harte aan!"

  www.zomertijdstrand.nl

 • Frans Verweij, Eet- en speelplezier De Toekomst, Hilvarenbeek (NB)

  "In 2015 heb ik, na een demonstratie van Hans Oosterveer, een starterspakket van PizzaBase aangeschaft. De verkoop van de pizza’s liep boven verwachting, en kreeg van Hans in het hoogseizoen gratis een extra oven in bruikleen. Goede service dus. In 2016 heb ik een extra oven aangeschaft om aan de blijvende vraag te kunnen voldoen. Wij zijn zeer tevreden over PizzaBase, de levering, service en producten. Een aanrader dus."

  www.detoekomsthilvarenbeek.nl

 • Marco Busscher (Chef Kok), Party- en Recreatiecentrum Westerpark, Zoetermeer (ZH)

  "Wij werken al een aantal jaar met PizzaBase en nemen wekelijks hun producten/bodems af. In ons horeca bedrijf waar zowel A la carte wordt gegeten, als kinderfeestjes worden gehouden, bevallen de producten uitstekend. Communicatie met Hans is top, wij doen dit via de app. Levering is altijd op tijd en dat is precies wat wij nodig hebben. Kortom een goed product en uitstekende service."

  www.bowlingwesterpark.nl

 • J. de Vlugt, Camping ’t Seleantsje , Molkwerum (FR)

  "In maart 2016 ontvangen we een mailtje van Hans Oosterveer van PizzaBase of pizza misschien een leuk artikel was voor op de camping en het restaurant? Normaal druk ik dan altijd op Delete, maar iets sprak mij aan en dacht ik ’t is toch rot weer, ik bel even voor de mogelijkheden. Aan het einde van een leuk open gesprek vraagt Hans of hij eens langs mag komen zodat wij zelf de pizza mogen bakken en testen. Zo gezegd zo gedaan. Hans komt met z’n pizza oven, geeft prima uitleg en na de heerlijke pizzatest besluiten wij om Pizza’s te gaan verkopen. Onze gasten vinden ze heerlijk, zelfs een paar echte pizza liefhebbers gaan niet meer naar het pizzarestaurant in het dorp! Het loopt perfect en binnen drie weekenden kopen wij bij PizzaBase een tweede steenoven en een speciale koeling! Het was geen hype, het werkt perfect en nog steeds! Hans Bedankt voor de tip en prettige samenwerking!!"

  www.camping-seleantsje.nl

 • Bart Uithol, Veluwe Vakantieparken, Hoenderloo (GD)

  "Na een aantal jaren van diverse manieren pizza's bereiden en verkopen, bleef het steeds onder de kwaliteitseisen van wat wij onze gasten willen bieden. Vorig jaar kwamen wij via-via in contact met PizzaBase, na de demonstratie van Hans zijn wij het vorig jaar gaan proberen, wat ons erg goed bevallen is.

  Op een van de parken hebben wij halverwege het vorige seizoen zelfs een steenoven bij geplaatst om aan de vraag te kunnen voldoen!
  Aankomend jaar zullen wij (naast de lunchkaart en snackbars) de pizza's ook gaan toevoegen op de dinerkaart in onze restaurants."

  www.veluwevakantieparken.nl

 • Diana Bruins, Vakantiepark Het Stoetenslagh, Rheezerveen ((OV)

  "Afgelopen seizoen hadden wij voor het eerst pizza’s op de menukaart. Toen wij hieraan begonnen gingen we op zoek naar een pizza die snel en gemakkelijk klaar gemaakt kan worden.

  Dit is absoluut het geval bij de pizza’s van PizzaBase. Al onze medewerkers kunnen snel en gemakkelijk een heerlijke verse pizza maken! Ook van onze gasten hebben we positieve reacties gekregen. Kortom: wij zijn super tevreden!"

  www.stoetenslagh.nl

 • Arno van Haarlem, Camping De Zuidduinen, Katwijk aan Zee (ZH)

  "PizzaBase heeft een leuk pizza-concept. Echte Italiaanse bodems die in onze steenoven heerlijk krokant worden.

  Ook de toppings en de saus bestellen wij bij PizzaBase. Goeie producten die snel worden geleverd.

  Ook het direct contact met Hans is wel zo gemakkelijk!
  "

  www.zuidduinen.nl

 • Marc van Wingerden, De Paardekreek, Kortgene (ZL)

  "Wij hebben lang gezocht naar een pizza-concept voor ons bedrijf. We hebben van alles geprobeerd. Kant en klare diepvriesbodems, zelf bodems maken etc. Het was allemaal geen succes.....

  Via internet vond ik PizzaBase. Na een demo op onze locatie zijn we ermee gestart. Dit is voor ons de beste stap geweest!
  Perfecte bodems,toppings, service, en zeer goed advies!
  Voor iedere medewerker is het eenvoudig om de pizza's snel te bereiden en kunnen we tijdens topdrukte flink doorpakken. Onze gasten zeer positief en komen terug. Sinds wij met PizzaBase werken is onze pizzaomzet ruim 40% gestegen!"

  www.grandcafedepaardekreek.nl

 • Cobie Harkema, Camping en B&B WELGELEGEN , Workum (FR)

  "Afgelopen voorjaar kwam Hans ook bij mij een demonstratie geven en ik was gelijk verkocht.

  Omdat ik 2,5 km van de eerste eetgelegenheid woon en mensen in de weekenden vaak laat aankomen en dan meestal niks meer open is of ze geen zin meer hadden om nog weer ergens heen te rijden na zo n lange reis kreeg ik vaak de vraag of ik niks te eten had. Nu kan ik ze 4 soorten pizza aanbieden margherita,salami,ham en tonijn. En dat loopt prima! Er zijn er bij die eten iedere avond pizza omdat ze zo lekker zijn! Ik krijg echt veel complimenten over de bodem dat die zo eerlijk knapperig is en goed smaakt.En ik kan het snel tussen de andere bedrijven door maken."

  www.welgelegen-workum.nl

 • Maurice La Brujeere, Brasserie de Ooievaer, Den Haag (ZH)

  "We hebben lang gezocht naar de ideale pizzabodem en deze eindelijk gevonden in PizzaBase, wat een uitkomst. Heerlijk en ook nog super gemakkelijk in de bereiding.
  "

  www.deooievaer.nl

 • Jan Alphenaar, iL Punto Wassenaarse Slag, Wassenaar (ZH)

  "Afgelopen zomer hebben we contact gezocht met Hans Oosterveer van PizzaBase Nederland omdat we voor ons bedrijf op zoek waren naar een nog betere pizza.

  Hans demonstreerde ons hoe je met o.a. zijn vers verpakte bodems op een eenvoudige en snelle manier een goede verse pizza kan maken.

  Wij waren direct onder de indruk door de versheid, kwaliteit en lange houdbaarheid van de bodems en zijn hier met grote tevredenheid, mee gaan werken.

  Inmiddels ontdekken steeds meer mensen onze heerlijke pizza's wat nu al resulteert in een groeiend aantal terugkerende klanten."

 • Familie R.J. van Velsen, Camping Den Blanken, Neede (GD)

  "Wij hebben bij PizzaBase 2 pizzaovens gekocht in maart 2014 en goede uitleg en advies gehad.

  De kwaliteit van de pizza`s is erg goed, wij kopen ook de ingredinten in bij Pizzabase.

  Wij zijn zeer tevreden over de service."

  www.campingdenblanken.nl

 • Jos Bleser, Camping Cottesserhoeve, Vijlen (LB)

  "Reeds jaren verkoop ik kant en klare pizza's in mijn friture, helaas met niet al teveel succes kan ik u mededelen. Sinds seizoen 2014 heb ik na een bakdemonstratie van Hans bij ons op lokatie de knoop doorgehakt en gekozen voor de formule van PizzaBase.

  De vrees die ik vooraf steeds had voor het bereiden van verse pizza's bleek totaal ongegrond, de bodems van PizzaBase zijn van sublieme kwaliteit en beleggen is zo gepiept, dus ook elke vakantiekracht heeft het zo onder de knie.

  Het heeft bij mij voor een enorme omzetboost gezorgd, de pizzaverkoop is zeker met 300% gestegen dus ik kan u PizzaBase van harte aanbevelen."

  www.cottesserhoeve.nl

 • Jack Huijben, Strandpaviljoen Azzurro, Zandvoort (NH)

  "Na jaren hebben we bij PizzaBase eindelijk de perfecte pizzabodem gevonden.

  Als Italianen speciaal terugkomen voor je pizza's, dan weet je dat je goed zit."

  www.azzurrozandvoort.nl

 • Prosper & Juliette Voncken, Camping MAKA, Auby sur Semois (BE)

  "PizzaBase zorgt ervoor dat de aanvoer en kwaliteit van de produkten zoals wij die gebruiken optimaal is.

  De apparatuur, in combinatie met de pizzabodems en het bijbehorende beleg, maakt het tot een totaalconcept dat voor ons perfect aansluit bij de vraag van onze kampeerders!"

  www.campingmaka.be

 • Ron de Rijke, Strandtent Soomers, Scheveningen (ZH)

  "Dit jaar voor het eerst gewerkt met de pizzabodems van PizzaBase. Fantastisch produkt om mee te werken. Het is een koelvers produkt, met een constante kwaliteit.

  Door de bijgeleverde sausen en toppings werkt het snel en efficient.
  De smaak is zeer goed te noemen en het ziet er perfect uit.

  Bovendien wordt er door het bedrijf meegedacht hoe het beste pizza's samen te stellen. Kortom,een aanrader!"

  www.strandtentsoomers.nl

 • Paul Theus, Camping De Paal, Bergeijk (NB)

  "Ik was al een hele tijd opzoek naar de perfecte pizzabodem voor in ons restaurant tot ik PizzaBase tegen kwam.

  Deze bodem kwam al goed tot z'n recht in een heteluchtoven laat staan in een steenoven die Hans me op een zondag kwam brengen toen mijn heteluchtoven kapot ging.

  Kortom: Deze bodem is van zeer goede kwaliteit en de service is perfect!"

  www.depaal.nl

 • Loes Plagman, Vakantiepark de Luttenberg, Luttenberg (OV)

  "Het zelf maken van de Pizza's met de PizzaBase is een heerlijke culinaire verrijking van onze menukaart. Hierdoor heb je op elk gewenst moment van de dag verse Pizza's ipv de kant&klare pizza's uit de vriezer.

  Wat ook zo fijn is dat iedere medewerker in onze keuken (snackbar en brasserie) een geweldige pizza kan maken. Dit is voor een seizoensbedrijf als een Camping waar je veel met vakantiekrachten werkt een ideale uitkomst!

  Ook de toppings van PizzBase zijn zeer smaakvol en de levering en de service altijd geweldig."

  www.luttenberg.nl

Laat ons u overtuigen van deze winstgevende formule.

Bel voor een demo bij u op locatie: 06 - 24 23 23 23, of vul ons contactformulier in.

naar contactpagina

Marcel Duchampplein 99, 3059 RD, Rotterdam Tel: 06 - 24 23 23 23 E-mail: info@pizzabase.nl Fax: 010- 78 532 78