PizzaBase

Voor een goed eindproduct is een goede basis van essentieel belang. Zo ook bij een pizza. Want is de bodem goed, dan is vaak de hele pizza goed.

PizzaBase is zo'n goede basis. PizzaBase is een verse handgemaakte pizzabodem, gemaakt volgens Italiaans recept en wordt bereid met uitsluitend ingrediënten van hoge kwaliteit. Deze bodem bevat geen conserveringsmiddelen en is gekoeld minimaal 4 weken houdbaar. Deze lange houdbaarheid is mogelijk door een unieke manier van bereiden en verpakken.

Deze bodem is een geweldige uitkomst voor bedrijven die twijfelen om pizza in hun assortiment op te nemen, maar dit niet doen door de omslachtige bereiding van deeg en bodem. Ook bedrijven die al pizza verkopen kunnen met deze bodem een groot voordeel behalen, door het hele proces van het maken van de bodem over te slaan en daarmee veel kosten besparen zonder op de kwaliteit te hoeven inleveren.

Met deze bodem is het mogelijk om iedereen een professionele pizza te laten bakken. Ook inval,- of vakantiekrachten kunnen het eenvoudig leren. Met PizzaBase wordt het bakken van een pizza net zo eenvoudig als het beleggen van een boterham!

In combinatie met onze Easy-Pizza Formule haalt u al op 2 vierkante meter een complete pizzeria in huis! Hoe? Lees verder...

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende product demonstratie?

Twijfel niet, maar neem direct contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

naar contactpagina

Marcel Duchampplein 99, 3059 RD, Rotterdam Tel: 06 - 24 23 23 23 E-mail: info@pizzabase.nl Fax: 010- 78 532 78